Vliegvakantie

Je kunt bij ons terecht voor ALLE soorten vliegvakanties, van losse vliegtickets tot volledig verzorgde vliegvakanties.
Of het nou gaat om een retourtje Amsterdam-Londen of een complete rondreis door Nieuw-Zeeland of een all-inclusive relaxvakantie in Spanje, wij regelen het allemaal graag!

Wij boeken zon/zee/strand vakanties, rondreizen, culturele of actieve reizen of elke denkbare combinatie daarvan. Je kunt kiezen uit het ‘standaard’ aanbod, welke je terug vindt in de reisgidsen of op de website van de betreffende reisorganisatie. Wij verzorgen ook heel vaak maatwerk reizen, voor zowel Europese landen als voor bestemmingen buiten Europa.
Zoveel mensen en zoveel wensen, niets is ons te gek!

Tijd voor een stedentrip
Lekker een paar dagen naar jouw favoriete stad? Ons aanbod omvat uiteraard de bekende en populaire steden zoals Londen, Parijs, Barcelona, Praag, etc. Maar zoek je eens iets anders? Denk dan eens aan steden als Tallinn, Riga, Bilbao of Stockholm. Ons aanbod in accommodaties is enorm gevarieerd, van kleinschalige (boutique) hotels tot de hele grote luxe ketens. Je kunt ook bij ons terecht voor appartementen in een stad; handig als het gezelschap wat groter is of als je liever zelf kookt. Ook voor een verrassings-citytrip kan je bij ons terecht; geef een datum en budget aan ons door, dan hoor je bij het ophalen van de reisbescheiden waar de reis heen gaat  (of op een ander afgesproken moment, sommige klanten willen pas op de luchthaven horen waar de reis heengaat!)

Weg van de Massa
Deze accommodaties zijn bijzonder, kleinschalig en authentiek. Waar je vriendelijke mensen ontmoet en waar rust en puurheid belangrijke waarden zijn. Je boekt een pakketreis met vlucht, verblijf en huurauto. Je kunt kiezen voor verblijf op één locatie, maar ook voor verblijf op meerdere locaties of voor een fly-drive.

Silverjet
Zoek je een reis vol comfort, service en stijl? Wil je zorgeloos genieten van een vakantie op een fantastische locatie met een sublieme verzorging en excellent eten? Silverjet heeft een zeer uitgebreid aanbod van luxe hotels in verschillende thema’s. Denk hierbij aan adult-only, hideaway, culinair, golf, wellness, design en ultra all-inclusive. Bij Silverjet boek je een pakketreis met vlucht, toegang tot de lounge op Schiphol, privé-transfers en een heerlijk luxe verblijf.

Travel Trend
Al jaren onze favoriete partner voor reizen buiten Europa. De medewerkers zijn zeer bereisd en hebben echt kennis van zaken. Een reis op maat van Travel Trend is hét startpunt van een bijzondere verre reis! Wil je op zoek naar de ‘Big Five’ in Afrika? Wil je een roadtrip op maat langs de nationale parken van Amerika of Canada? Wil je proeven van de exotische, kleurrijke, kruidige en smaakvolle keuken in Azië? Wil je de outback van Australië ontdekken en snorkelen/duiken bij mooie koraalriffen? Niets is ons te gek!

Wij hebben samenwerkingen met reisorganisaties zoals Corendon, By June, Go Fun, Sunair, TUI, De Jong Intra, Oad, Travel Trend, FTI, &Olives Travel, Silverjet, ANWB, Intrepid, Weg van de Massa, Club Med, Fox.nl en nog vele anderen!