Over Reisburo La Plaza

Reisburo La Plaza is een onafhankelijk reisbureau, waar persoonlijke aandacht voorop staat. Wij nemen uitgebreid de tijd om jouw wensen te inventariseren en een passend reisadvies te geven. Samen hebben wij al meer dan 40 jaar ervaring in de reisbranche. Wij beschikken over veel bestemmingskennis en hebben een goed oog voor het samenstellen van een reis aansluitend op jouw wensen.

Wij regelen jouw vakantie graag van A tot Z; vervoer, verblijf, transfer, visum, verzekering, excursies, entreekaarten, stoelreservering, inchecken, schipholtaxi, en alles wat er verder nodig is om van jouw vakantie een belevenis te maken!

Deze website is dan ook bedoeld om inspiratie op te doen. Er kan niet op geboekt worden, omdat we daar graag advies bij geven. Heb je vragen, wil je wat uitgezocht hebben of reserveren, stuur ons een email, bel of kom langs op het reisbureau!

Corina de Jong

CorinaIk ben Corina de Jong en ik ben de eigenaresse van Reisburo La Plaza. Ik werk al sinds 1987 in de reiswereld en dat geeft wel aan dat ik het werk ontzettend leuk vind. Ik heb bij verschillende reisbureaus in loondienst gewerkt, maar vond dat het contact met de klant veel beter kon. Daarom ben ik in 2003 gestart met La Plaza, ik wilde een kantoor waar persoonlijke aandacht voorop staat en waar het gezellig is om een reis te boeken. 

Ik heb al heel veel gezien van de wereld en er zijn dus genoeg bestemmingen waar ik iets over kan vertellen.  Ik heb een aantal persoonlijke favorieten;  New York en Valencia voor een stedentrip, Andalusië in Spanje voor een flydrive,  Griekenland voor een heerlijke zonvakantie en Nicaragua en Cuba waar je prachtige rondreizen kunt maken. Wil je meer informatie of weten waar ik nog meer ben geweest kom dan gezellig bij ons langs!

Linda Heijnen

LindaMijn naam is Linda Heijnen, ik ben werkzaam bij Reisburo La Plaza sinds november 2012. Tijdens mijn opleiding voor toerisme heb ik stage gelopen bij een reisbureau in Amsterdam. Ik heb daar een geweldige tijd gehad en ben op zoek gegaan naar een baan binnen de Zaanstreek. Na ca 10 jaar in de reisbranche te hebben gewerkt heb ik twee ‘uitstapjes’ gemaakt: ik heb een half jaar op het KLM callcenter gewerkt en twee jaar keukens verkocht. Maar het bleef kriebelen, dus toch weer terug naar het reisbureau.

Al met al werk ik nu 16 jaar op een reisbureau, dit is het werk wat ik echt het allerleukst vind! Samen met een klant aan de balie, onder het genot van een kopje koffie/thee, samen praten over hoe de vakantie eruit moet komen te zien, meedenken, en een passend reisadvies geven.

Door mijn vele studiereizen heb ik al veel van de wereld mogen zien. Ook prive reizen we graag, hoe vaker hoe beter! Van een weekje Landal in Nederland tot een cruise, van een kampeervakantie met eigen tent tot een rondreis door Zuid-Afrika, er zijn zoveel vormen van vakantie vieren die ik leuk vind. De reis die de meeste indruk op mij heeft gemaakt is de drieweekse safari door Kenia en Tanzania.