Busvakantie

Ontspannen op vakantie naar een mooie vakantiebestemming? Wil je geen zorgen over parkeren, routes, files en het vinden het een leuk hotel? De mooiste routes, de beste chauffeurs, gepassioneerde reisleiding en uitgebalanceerde programma’s, dat is waar onze busreizen voor staan.

Busexcursiereis
Wil je veel van een land of streek zien maar heb je geen zin om telkens in een ander hotel te overnachten? Het grote voordeel van een busexcursiereis is dat je de gehele vakantie in één accommodatie verblijft. Steeds meer mensen ontdekken de sfeer, het gemak en het comfort van een busexcursiereis. Er is voldoende tijd en gelegenheid voor jouw eigen ideeën en/of het inplannen van vrije tijd.

Busrondreis
Het grote voordeel van busrondreizen is dat je tijdens de reis in meerdere hotels verblijft, hierdoor zie je het meeste van een vakantiebestemming en is de reistijd naar de bezienswaardigheden korter dan wanneer je in één hotel verblijft. Een busrondreis is vaak intensiever dan een excursiereis.

Buspendelreis
Een pendelreis brengt je van A naar B, waarbij je op de plaats van bestemming in één hotel verblijft. Een mooi voorbeeld van een veel geboekte buspendelreis is de bestemming Benidorm in Spanje.

Busreizen steeds luxer
Tegenwoordig zijn nagenoeg alle touringcars die voor onze reizen gebruikt worden van vele gemakken voorzien. Graag wijzen wij je erop dat busreizen steeds luxer worden. Zo heeft onze partner De Jong Intra Vakanties de klasse ‘Luxury Class Plus’ aan het aanbod toegevoegd. Deze touringcar heeft 35 fauteuils met lederen bekleding, volledig verstelbaar. Er is een rij met enkele stoelen. Door deze nieuwe comfortabele indeling reis je met een klein gezelschap en is er nog mee persoonlijke aandacht.
Onze partner Oad heeft eenzelfde soort concept, zij noemen het ‘Excellent reizen’. Oad biedt maar liefst 56 Excellent Reizen aan!

Deur-tot-deur service
Onze partner Bak Reizen haalt je thuis op en brengt je na afloop weer naar huis. Wat een service is dat!

Partners van Reisburo La Plaza
Fox.nl , De Jong Intra, Oad, Bak, Bolderman, TUI. ANWB, etc

Nieuwtjes:
Graag benoemen wij dat wij ook de reizen van het merk Kras aanbieden, dat per 11.01.2021 is opgenomen in het TUI aanbod.