Over ons

Onze slogan is; wij maken van jouw vakantie een fantastische belevenis!

Wij adviseren je graag zelf. Wij zien je graag ‘face to face’ en gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en behoeften. Wij willen dat jouw vakantie echt helemaal bij jou past!
Je vindt op deze website dan ook geen mogelijkheid om écht een reis te boeken.

Onze meerwaarde ligt in onze kennis, onze service en het persoonlijke contact. Wij regelen alles tot in de puntjes voor je. Uiteraard de reis zelf, maar denk ook aan excursies, autohuur, stoelreservering, reis,- en/of annuleringsverzekering of het aanvragen van een visum.

Onze medewerkers:

Corina de Jong, eigenaresse
Ik werk al sinds 1987 in de reiswereld en dat geeft wel aan dat ik het werk ontzettend leuk vind. Ik heb bij verschillende reisbureaus in loondienst gewerkt, maar vond dat het contact met de klant veel beter kon. Daarom ben ik in 2003 gestart met La Plaza. Ik wilde een kantoor waar persoonlijke aandacht voorop staat en waar het gezellig is om een reis te boeken.
Ik heb al heel veel gezien van de wereld en er zijn dus genoeg bestemmingen waar ik iets over kan vertellen.  Ik heb een aantal persoonlijke favorieten;  New York en Valencia voor een stedentrip, Andalusië in Spanje voor een fly-drive,  Griekenland voor een heerlijke zonvakantie en Nicaragua en Cuba waar je prachtige rondreizen kunt maken. Wil je meer informatie of weten waar ik nog meer ben geweest kom dan gezellig bij ons langs!

Linda Heijnen, reisadviseuse
Ik ben werkzaam bij Reisburo La Plaza sinds november 2012.  Al met al werk ik nu al ruim 20 jaar op een reisbureau, dit is het werk wat ik echt het allerleukste vind! Samen met een klant aan de balie, onder het genot van een kopje koffie/thee, samen praten over hoe de vakantie eruit moet komen te zien, meedenken, en een passend reisadvies geven.
Door mijn vele studiereizen heb ik al veel van de wereld mogen zien. Ook privé reizen we graag, hoe vaker hoe beter! Van een weekje op de Veluwe tot een road-trip door Maleisië, van een kampeervakantie met eigen tent in Italië of Frankrijk, tot een rondreis door Zuid-Afrika, er zijn zoveel vormen van vakantie vieren die ik leuk vind. De reis die de meeste indruk op mij heeft gemaakt is de drieweekse safari door Kenia en Tanzania.

Onze openingstijden:
maandag, dinsdag woensdag      op afspraak
donderdag en  vrijdag                  09.30-17.30 uur
zaterdag                                       10.00-16.00 uur

Wilt u een afspraak maken voor het boeken van een reis bel 075-6227799 of stuur ons een email.

Reisburo La Plaza is aangesloten bij ANVR, SGR, SGRZ en het Calamiteitenfonds.