Thema reizen

Disney
Where the magic happens!
Disneyland vind je over de hele wereld, in Europa is Disneyland Parijs een bekende. Maar ook buiten Europa vind je de magie! Florida, California, HongKong, Tokyo, Shanghai zijn hier voorbeelden van. Disney heeft ook een eigen cruise rederij!

Muziekreizen
Klassieke muziek verbindt en ontroert. Met ruim vijftig verschillende reizen is er altijd een muziekreis naar wens. Ga je mee? Onze partner Hannick heeft tientallen jaren ervaring in muziekreizen over heel de wereld. Door deze rijke ervaring, weten zij inmiddels wat de mooiste en meest bijzondere operahuizen zijn, waar je de mooiste concerten kunt beluisteren en de meest spectaculaire operavoorstellingen kunt bijwonen. Muziek staat bij deze reizen centraal, maar worden er ook een aantal interessante excursies georganiseerd, zoals een (historische) stadswandeling, museumbezoek, stadstour of een rondleiding door een beroemd theater.

Kunstreizen
Al onze kunstreizen (groepsreizen) worden samengesteld aan de hand van actuele tentoonstellingen overal ter wereld of gaan dieper in op een speciale kunststroming of kunstenaar. En of de kunstreis nu ingaat op de Russische, Franse of Italiaanse schilderkunst, beeldhouwkunst of bouwkunst: de reisleiders kunnen je altijd voorzien van de mooiste verhalen en anekdotes! Tijdens de kunstreizen zijn er altijd meerdere bezoeken gepland aan musea en plaatsen die aansluiten op het specifieke onderwerp van de reis. Ga je mee op een impressionisten-reis? Dan kun je er vanuit gaan dat je een bezoek brengt aan verschillende musea waar de werken van grote impressionisten te zien zijn. Maar ook de steden, dorpen en landschappen waar deze kunstenaars hun inspiratie opdeden maken deel uit van het programma.

Culinair / Wine & Dine
Ontdek een land, gebied of stad aan de hand van de lokale keuken. Speciaal voor culinaire liefhebbers én voor de wijnkenners selecteerden wij bijzondere vakantieadresjes en culinaire rondreizen met bijzondere restaurants of wijnproeverijen in Griekenland, Cyprus, Portugal en Marokko! Wil je zelf de lokale gerechten leren maken? Boek dan de Wine & Dine reizen met één van de kookworkshops.

Naturisten
Er zijn ontzettend veel mogelijkheden voor naturisten die op reis willen gaan. Er zijn vliegvakanties,  kampeerreizen, vaarvakanties / cruises, maar ook verre reizen naar bijvoorbeeld Sint Maarten te boeken! Wil je met de hele familie op reis, denk dan eens aan de Beverly Hills Villa op Fuerteventura. Deze villa bestaat uit 3 appartementen zodat elk gezin zijn eigen privacy heeft.

Prive-reizen met chauffeur en/of gids
Met een privéreis met privéchauffeur en/of gids, ontdek je de wereld met jouw eigen reisgezelschap en op je eigen manier, maar ben je wel voorzien van alle gemakken van een goed georganiseerde reis. Natuurlijk zie je de belangrijkste bezienswaardigheden van jouw vakantieland, de zogenaamde must sees, maar ook onbekendere highlights kunnen worden bezocht. Je reist dus als een moderne ontdekkingsreiziger: met avontuur maar zonder zorgen!

Groepsreizen
Met jouw bridgeclub, zangvereniging of vriendengroep op pad? Dat kan!
Of wellicht wil je met de familie of de personeelsvereniging op reis?
Wij maken graag jouw groepsreis op maat!

Partners: De Jong Intra, Oad, Sunair, Disneyland Parijs, Hannick Reizen, ANWB, &Olives Travel, Internatuur, Travel Trend, TUI, etc