Sportief

Wintersport
Of je nou op zoek bent naar een avontuurlijk wintersportvakantie in Noorwegen, Canada, of een vakantie in de Alpenlanden, alles is mogelijk! Naast de bekende skivakantie, kun je bij ons ook terecht voor een langlaufreis, of een echte winter-adventure reis met huskytochten-ijsvissen-sneeuwscooters, etc. Laat ons weten wat je zoekt en wij maken een mooi voorstel!

Formule 1
Reis naar de meest aansprekende circuits en moedig jouw favoriete coureur aan, beleef een Grand Prix van dichtbij! De reizen verschillen veel van elkaar, van vliegen met TUI Fly tot aan reizen met de auto naar Oostenrijk. Vlieg jij mee met TUI Sports en AeroMexico naar Mexico Stad om een unieke reis te maken naar de Grand Prix van Mexico of ga je liever met de auto naar Spa Francorchamps voor de Grand Prix van België? Of vlieg je mee met de speciale TUI Fly vluchten naar Spanje, Oostenrijk of Italië?

Wielerevenementen
Rijden jij en je fietsmaatjes straks door prachtige landschappen met legendarische beklimmingen of ga je voor de wegen waar de profrenners in datzelfde weekend over gaan? Waar de campers al langs de kant en de fans aan het parcours staan. Denk groot; Tour de France, Luik-Bastenaken-Luik, er zijn heel veel mogelijkheden!

Marathon hardlopen
Voor sommige mensen is het een ultiem doel: meedoen aan een hardloopevenement in het buitenland. Wie deelneemt aan een grootse marathon zoals in New York, Chicago of aan de halve marathon in Berlijn of New York, vergeet die runner’s high nooit meer. TUI Sports organiseert hardloopreizen, onder andere naar alle World Marathon Majors. Je startnummer ligt al klaar. Waar ga jij over de finishlijn?

Individuele fietsvakantie
Je fietst van hotel naar hotel en de bagage wordt voor je vervoerd. Je kunt de fietsroutes afleggen in je eigen tempo. De dagelijkse afstanden kunnen variëren van ca. 30 tot 60 kilometer (ca. 3-6 uur incl. korte pauzes). De reis naar de bestemming is naar keuze per eigen vervoer, per trein of vliegtuig. Je kunt een eigen fiets meenemen of een (elektrische) fiets huren.

Groepsfietsreizen
Bij groepsfietsreizen fiets je van het ene verblijfsadres naar het andere. De afstanden variëren van ca. 40 tot 60 km (ca. 4-6 uur incl. korte pauzes) per fietsdag. Na enkele fietsdagen is er vaak een vrije dag. Dit type fietsreizen kunt u maken in ontzettend veel landen! De keuze is zeer uitgebreid, van Nederland tot aan Nieuw-Zeeland.

Standplaats fietsreizen en wandelreizen
Je verblijft de gehele vakantie in 1 accommodatie. Vanuit deze plaats maak je fiets of wandeltochten.

Dagtocht wandelen in Nederland
Tijdens zo’n dagtocht met onze reisorganisatie maken we op een eenvoudige en ongedwongen wijze kennis met Aktiva Tours: reisleiding, andere reizigers en wat die allemaal te vertellen hebben over eerder gemaakte reizen in het binnen- en buitenland!

Individuele wandelreizen
Bij dit type reizen wandel je van hotel naar hotel en wordt overdag de bagage gebracht naar het volgende hotel. Je kunt zelf je eigen tempo bepalen. De dagelijkse afstanden variëren van ca. 10 tot 20 kilometer (ca. 3-6 uur incl. korte pauzes). De reis naar de bestemming is naar eigen keuze per eigen vervoer, per trein of vliegtuig.

Groeps wandelreizen
Bij groeps wandelreizen wandel je van de ene verblijfsplaats naar de volgende. De afstanden zijn meestal tussen de 12 en 18 km (ca. 4-6 uur incl. korte pauzes) per wandeldag. Soms is er een vrije dag ingebouwd. De reisleider brengt je met de minibus naar het beginpunt van de wandeling en haalt je op het eindpunt weer op.

Wandel 4 daagsen
Ben je inmiddels een goed geoefende wandelaar, kies dan eens voor de sportieve uitdaging en ga een vierdaagse lopen! Wij bemiddelen voor de 4-daagsen van Marbella, Cala Ratjada op Mallorca, en Toscane.

Golfvakanties
Hiervoor kunt u bij ons terecht zowel binnen,- als buiten Europa.

Partners: Aktiva Tours, Intrepid,  Oad, De Jong Intra,  Buro ScanBritt, BBI Travel, TUI, Eigenwijze Reizen, ANWB Reizen, Corendon.