Huur van auto/camper/motor

Autohuur
Een auto kun je huren vanuit Nederland of ophalen op jouw vakantiebestemming. De auto kan worden opgehaald op een luchthaven of bij een stadskantoor. Adresaflevering behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij werken al jaren samen met onze partner Sunny Cars. Dit leuke bedrijf heeft zelf geen enkele auto in bezit, maar bemiddelt via de lokale verhuurders, zoals Alamo -Hertz- Budget- etc. Sunny Cars biedt auto’s in alle soorten en maten, van ‘gewone’ personenauto’s tot 9 persoonsbussen. Kies je voor een benzine of liever een dieselmotor? Wil je een handgeschakelde auto of rijd je liever in een automaat? Je huurt een auto altijd in een categorie, gebaseerd op het aantal inzittenden, wel of geen airco, het aantal deuren, etc. Heb je specifieke wensen? Wil je eens een keer in een cabrio of een Mini One rijden? Op sommige bestemmingen kan een bepaald autotype worden gegarandeerd. Bij Sunny Cars zijn er diverse extra’s te kiezen, bijvoorbeeld gegarandeerd een jonge auto, fast-lane, geen waarborg, en het huren van kinderzitjes of GPS.

Bij ons reserveer je een huurauto voor een heldere all-inclusive prijs. Alle verzekeringen die jij nodig hebt tijdens je autohuur zijn inbegrepen. Denk aan een extra WA-verzekering van minimaal 10 miljoen euro, een schadeverzekering en een diefstalverzekering. Als er een eigen risico van toepassing is, schiet je ter plaatse voor, maar betalen wij aan je terug. Nét als schade aan glas, banden, bodem of dak van de huurauto. En zelfs sleepkosten en vandalisme zijn bij ons gedekt. Aan alles is dus gedacht. Parkeer je zorgen en geniet van ongelimiteerde kilometers, want ook die zijn inclusief!

Camperhuur
Een camper kun je huren vanuit Nederland of ophalen op de vakantiebestemming. Een camper haal je op bij het verhuurstation. Daar krijg je eerste een uitgebreide uitleg over hoe alles werkt. Als alles duidelijk is ga je op weg. Kies je voor de volledige vrijheid? Stippel je van tevoren een route uit, maar vul je de overnachtingslocaties onderweg is? Daar waar het leuk is blijf je langer en daar waar je je snel uitgekeken bent laat je achter je. Of kies je liever voor zekerheid? Wij kunnen op vele bestemmingen ook een route voor je uitstippelen en de campings reserveren. Een geruststellende gedachte want hierdoor kan je onbezorgd en in je eigen tempo van A naar B rijden.
Let bij camperhuur altijd goed op de voorwaarden, want er kunnen grote verschillen zitten in de campertypes en wat er reeds bij de prijs is inbegrepen. Denk hierbij aan leeftijd van de camper, de grootte, kilometerpakketten, persoonlijke uitrusting, vertrekuitrusting, generator, slide-out en verzekeringen

Motorhuur
Fly & Bike America / Canada: je kunt bij ons een Harley Davidson motor of trike huren voor de bestemmingen Alaska & Yukon, West Canada, Hawaii, Florida en vele plaatsen in de USA. Uiteraard kun je helemaal gaan genieten van je vrijheid en boek je helemaal geen slaapplaats vooraf, maar ook voor een complete roadtrip op maat helpen we je graag!
Fly & Bike Europe : je vliegt naar een bestemming waar wij een huurmotor hebben gereserveerd om de routes ter plaatsen te rijden. Momenteel bieden wij dit aan naar Ierland, Noorwegen en Spanje.

Partners van Reisburo La Plaza
Sunny Cars, Travel Trend, De Jong Intra, Buro ScanBritt, BBI Travel, ANWB, Travel Home, etc