Over water

Zeecruise
Wat is er nou leuk aan een cruise? Dat is toch voor oude mensen? En dan ben je toch je gevoel van vrijheid kwijt? Dit zijn helaas nog steeds veel gehoorde vooroordelen over cruisevakanties.
Tijdens een cruise vakantie zie je in een korte tijd veel bestemmingen. Ook is het heerlijk om niet telkens je koffer in en uit te hoeven pakken. De reisduur van de cruise verschilt. Je kunt een cruise boeken voor drie dagen, maar je kunt ook kiezen voor een wereldcruise van maar liefst 105 dagen! Doordat er veel activiteiten aan boord georganiseerd worden, hoef je je geen moment te vervelen. Daarnaast is de service aan boord van een cruiseschip fantastisch!
Wat wij belangrijk vinden bij het uitkiezen van een cruise is dat het concept bij je moet passen. Hou je van kleinschalig zonder entertainment of kies je liever voor een groot resortschip met een over-the-top aanbod aan festiviteiten? Wil je meedoen aan de gala-avonden of kleed jij je liever casual? Wil je zelf kiezen wat je eet op een buffet of wil je culinair verwend worden? Allemaal belangrijke elementen om tot de juiste keuze te komen!

Riviercruise
Tijdens een riviercruise hoef je je nergens zorgen over te maken. Tijdens de reis geniet je van een uitstekende verzorging en kun je rekenen op een vriendelijke en servicegerichte bemanning. Riviercruises kun je maken over Europese wateren, over de schilderachtige Donau of de romantische Seine. Ook buiten Europa zijn hele mooie rivieren! Denk bijvoorbeeld aan de Mekong, de Zambezi, de Nijl, etc.
Onze klanten kiezen vaak voor Feenstra Rijn Lijn, omdat dit een rederij is waar de voertaal aan boord Nederlands is en vooral omdat het zo gezellig is aan boord! Feenstra biedt riviercruises aan in Nederland en België, variërend van 5 tot 13 dagen.
Richting Duitsland zijn er ook diverse mogelijkheden. De Moezel staat bekend om zijn heerlijke wijnen, de Rijn om zijn prachtige vergezichten en de Saar,  Main en Neckar om hun gevarieerde landschappen. Genoeg om te ontdekken dus. Met deze riviercruises vaar je over grenzen, ontdek je prachtige historische steden en geniet je van de heerlijke buitenlucht op het water. De duur van deze reizen varieert van 4 tot 13 dagen.

Ferry overtocht
Wij regelen uiteraard ook  graag een ferry overtocht voor je. Er zijn vele bestemmingen waar je aan kunt denken, zoals Scandinavie, Engeland en Ierland. Maar ook voor  ferry-overtochten zoals de Inside Passage en de Discovery Coast Passage (beide Canada) kun je bij ons terecht.

Overnachten op het water
Drijvend huis, huisboot, woonboot. Wij voorzien in alle soorten overnachtingen op het water, echter liggen deze boten/schepen wel ‘vast’. Denk hierbij aan de landen Nederland, België, Duitsland, Polen, Zweden, etc. Je kunt bij ons helaas niet terecht voor losse bootverhuur. Uiteraard bemiddelen wij wel voor woningen in Ierland of Noorwegen waar je ter plaatse een boot bij kunt huren om bijvoorbeeld te gaan vissen.

Zeilen
We verzorgen zeilplezier in verschillende vormen: meezeilvakanties, zeilervaringstochten, jachtverhuur en flottieljes. Er zijn mogelijkheden voor zeilen in Nederland, Griekenland, Italië, Turkije, Kroatië en nog heel veel meer landen!

Partners: TUI, Feenstra Rijn Lijn, Friendship Cruises, De Jong Intra, Zeetours Cruises, VCK, Travel Trend, OAD, Buro ScanBritt, Amorgos, etc.