Autovakantie

Of je op vakantie nu wilt genieten van cultuur, van avontuur, van zon en strand, of dat je jezelf een fijn plekje gunt tijdens een zakelijke reis, wij kennen vele leuke overnachtingsmogelijkheden!
Uiteraard kun je bij ons terecht voor een verblijf in een hotel, appartement of vakantiepark.
Dit kan in Nederland zijn, maar eigenlijk boeken wij overnachtingen ‘all over the world’.

Kamperen
Heb je een eigen tent of caravan? Heel eerlijk, ons aanbod is niet heel groot, maar we bieden het zeker aan! Als je ons laat weten wat de wensen zijn, met of zonder water of elektra, en hoe groot de standplaats minimaal moet zijn, zoeken wij graag een mooie camping voor je uit.

Luxe kamperen / glamping
Stacaravans en luxe compleet ingerichte tenten worden steeds populairder. Hiermee kun je genieten van die fijne campingsfeer en toch genieten van een comfortabel verblijf. Er zijn tenten in alle soorten en maten, denk aan safaritenten, glamlodge tenten, tipitenten, etc. Let wel op, niet alle tenten hebben eigen sanitair!

Slapen in een (woon)boot
Hiervoor hebben we ook hele leuke locaties, zowel in Nederland als elders in Europa.

Vakantiewoningen
Reisburo La Plaza bemiddelt ook in de huur van vakantiewoningen. Zowel in Nederland als elders in Europa. Je huurt een vakantiewoning van een particulier, dus iedere woning is uniek qua inrichting.  Soms liggen er meerdere woningen op een terrein  maar vaak is er maar 1 van.
De meeste mensen hebben wel gehoord over privé-verhuur van woningen in Spanje, maar heb je ook wel eens aan een woning huren in Noorwegen gedacht? Met of zonder eigen aanlegsteiger?

Rondreizen per auto
Tijdens een autorondreis leggen we de overnachtingen voor je vast. Overdag heb je de volledige vrijheid om de dag in te vullen zoals je wenst. Of het nu gaat om een rondje Nederland of een volledig verzorgde autorondreis door Europa, alles kan!
Wilt je liever vliegen naar de bestemming van je keuze en daar verder per huurauto, dan noemen we dit een fly-drive. Je kunt naar keuze enkele, of alle overnachtingen erbij boeken.

Reizen met een elektrische auto
Denemarken, Noorwegen, Zweden, Schotland, zomaar een aantal landen waar wij prachtige rondreizen aanbieden!

Partners van Reisburo La Plaza voor autovakanties:
Interhome, Novasol, De Jong Intra, Eurocamp, Suncamp, Tui, ANWB, &Olives Travel, BuroScanBritt, BBI Travel, Club Med, Sunair, etc