Splashworld

Splashworld: spectaculaire aquaparken
Suis naar beneden met de ‘Free Fall’ of glij van de ‘Kamikaze’.
Is dit teveel aktie? Dan kan je ook lekker gaan dobberen op een rubberband op de “Lazy River’ of bubbelen in de jacuzzi of geniet van een voetenbad in de ‘Fish Spa’. Er is voor elke leeftijd wat wils; voor de allerjongsten is er de glibberige octopus en ‘Aquaplay’. Het concept SPLASHWORLD garandeert jou en de kinderen een spetterende vakantie! De toegang is gratis en onbeperkt!
Houdt er wel rekening mee dat er voor de wat spectaculairdere glijbanen een minimum lengte van 1.40 m van toepassing is.
Alle Splashworld accommodaties worden aangeboden op basis van all-inclusive en zijn zeer kindvriendelijk. De kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien.
Op het terrein zijn er diverse speeltoestellen en het personeel kan goed met kinderen overweg.
Je vindt Splashworld accommodaties in o.a. Spanje, Turkije, Griekenland, Cyprus en Marokko.
Hotel Aqualand Village Resort **** op Corfu, Griekenland
Het hotel bestaat uit vele gebouwen en is allemaal laagbouw; je verblijft op de begane grond met een terras of op de 1e etage met een balkon. Er zijn verschillende kamertypes te boeken. De kamers zijn allemaal heel ruim opgezet en zijn van alle gemakken voorzien.
Dit hotel heeft een ruim kinderbad met een diepte van 50 cm, een heerlijk gewoon zwembad met een diepte tot 1.90 m en een zogenaamde Wavepool. Elke 5 minuten worden de golven ‘aangezet’ en kun je lekker dobberen op een rubberband of, voor de sportievelingen onder ons, er tegenin gaan zwemmen.
Restaurant
In het laagseizoen is alleen het buffetrestaurant geopend. Erg sfeervol is het niet, het heeft meer weg van een kantine, maar het eten vonden wij prima! Elke dag echt vers brood, saladebar, en voor het diner soep, diverse groenten, pasta, rijst, vlees en soms vis, en natuurlijk patat en pizza voor de kids.
In het hoogseizoen is er nog een restaurant geopend, de Wave Pool Tavern.
Bars
Overdag tussen 10.00 en 18.00 uur is de zwembadbar geopend. Ook kan je hier de hele dag schepijs halen. (Lekker!)  ’s Avonds zijn er 2 bars geopend; eentje waar je rustig kunt zitten en eentje waar het animatieteam haar shows opvoerd. Wij waren niet erg gecharmeerd van deze shows, hier moet je echt niet veel van verwachten! In het hoogseizoen wordt er nog een bar geopend ’The Roof Garden bar’, deze valt niet onder het all-inclusive concept.

Linda heeft met haar gezin in mei 2016 het Hotel Splashworld Aqualand Village bezocht en is heel enthousiast! Zin in een spetterend aquapark met glijbanen in alle soorten en maten, golfslagbad en/of rustige attracties voor de kleintjes? Boek dan dit hotel!! Wij vinden het voor herhaling vatbaar!