Voor een magische tijd

Bezoek Disneyland Paris en beland in een betoverende en magische wereld. In elk seizoen, of je nu twee of tachtig jaar oud bent: iedereen is verzekerd van plezier!
U kunt met uw eigen auto, trein of met de (Kids)bus naar Disneyland Paris.

Disneyland Paris: wat een feest!
In Disneyland Paris wachten u meer dan zestig attracties, shows en parades. In Adventureland ga je als Indiana Jones langs ruïnes in een mijnwagentje of als woeste piraat de zee op. Frontierland brengt je naar het Wilde Westen, vol coyotes en ratelslangen! In Fantasyland vlieg je met Peter Pan in een galjoen boven nachtelijk Londen en ga je met Alice naar Wonderland! Of Discoveryland: de Space Shuttle schiet je de ruimte in! Beleef met de Starspeeder een intergalactisch avontuur. En dit is nog maar een kleine greep van wat er in Disneyland Paris allemaal te beleven valt!

Disneyland Paris heeft vaak leuke aanbiedingen! Bijvoorbeeld halfpension gratis, of gratis nachten. Vraag ons naar de aanbieding die het beste bij u past.

Disney heeft parken over de hele wereld, voor al deze parken kunt u bij ons terecht. Evenals voor een prachtige cruise met Disney Cruise Lines.