Hiken & biken

Wandelen of liever op de fiets?

Wandelreizen zijn ongekend populair in de zomermaanden. Er is keuze uit diverse bestemmingen, van de overweldigende natuur van Noorwegen tot het zonnige tuinen-eiland Madeira, van het ruige noorden van Schotland met de Orkney Islands tot de Duitse Harz.  Er zijn verschillende niveaus’s, van 1 tot 3 sterren. Naast de ‘gewone’  wandelreizen kunt u ook terecht bij ons voor bijvoorbeeld de wandel 4 daagse op Mallorca en rondom Marbella.

Vakantie op de fiets is puur genieten, fiets door groene valleien, pittoreske dorpjes, langs rivieren & meren en laat je verbazen door alles wat je tegenkomt. U kunt kiezen voor individuele fietsreizen, of voor een reis van bijvoorbeeld Oad waarop een fietsbegeleider meegaat. Bij veel reizen kunt u lekker uw eigen fiets meenemen, maar uiteraard is er altijd de mogelijkheid om een fiets te huren. Op veel bestemmingen kan er ook een elektrische fiets worden gehuurd. Wij bieden fietsreizen aan door Nederland, Europa, de Antillen, Amerika, en diverse bestemmingen in Azië. Denk hierbij aan Cambodja, China, Laos, Thailand, en Vietnam!

Als u het leuk vind om met een eigen/groter gezelschap op reis te gaan  (denk aan een grote familie, sportclub, bedrijf, kaartclub, biljartvereniging, etc,)  kunnen wij ook een reis op maat aanbieden.

Wij werken voor deze reizen samen met De Jong Intra Vakanties, Oad Reizen, Tui, Eigenwijze Reizen, Aktiva Tours, e.a.