Steden reizen

Compleet aanbod
De stedentrips van Sunair zijn een uitgebalanceerde verzameling van alle populaire stedenbestemmingen. Je hebt keuze uit 58 steden met bijna 600 hotels! Alle toppers zitten erbij: Barcelona, Parijs, Londen, Rome, Wenen, Praag, Boedapest, maar ook minder druk bezochte steden, zoals Hamburg en Riga.

Laat het gerust aan ons over
Het organiseren van zo’n stedenreis kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. In de loop der jaren is het ‘Wereldsteden’-programma uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende en uitgebreide stedenreis-programma’s van Nederland. De prijzen zijn uiterst scherp en alle hotels worden jaarlijks door de inkopers van Sunair gecontroleerd.
Daarbij is de keuze van vervoer enorm aangezien wij met vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen samenwerken die op onze bestemmingen vliegen. En met het uitgebreide aanbod aan extra’s zoals excursies, avondjes uit en city cards maakt u uw arrangement helemaal compleet.

Denk aan steden, denk aan Sunair!

Bij boeking van een stedentrip krijg je bij een aantal bestemming leuke gratis extra’s! De enige voorwaarde is dat je het vliegtuig of de trein erbij boekt.
De reisduur?? Die bepaal je helemaal zelf!