Riviercruise

Een riviercruise betekent genieten. Ga ontspannen het avontuur aan, en laat u overweldigen door de mooiste plekjes van Europa. Of u nu kiest voor een fietscruise langs de Rijn en Moezel, of liever de voorkeur geeft aan een vierlandencruise naar Basel, of liever in Nederland blijft, één ding is zeker; u zult genieten van uw reis. Met de cruiseschepen van bijvoorbeeld Feenstra Rijn Lijn, vaart u in sfeervolle ambiance langs prachtige plekken en historische steden. Bovendien maken de prettige en persoonlijke verzorging op het schip uw reis helemaal compleet.

2 schepen van Feenstra Rijn Lijn  uitgelicht:
Rembrandt van Rijn Een riviercruise met de luxueuze Rembrandt van Rijn is beslist een aanrader. Met zijn fraaie interieur en de uitmuntende verzorging aan boord, staat de Rembrandt van Rijn met recht als exclusief te boek. Het schip is royaal opgezet, met een riante entree, een groot restaurant en ruime hutten. De prachtige kleuren en mooie materialen zorgen voor een warme uitstraling.
Salvinia De comfortabele Salvinia heeft met haar drie dekken ruimte voor 124 passagiers. In de ruime en smaakvol ingerichte lounge zit u hoog boven het water, waardoor u een prachtig uitzicht heeft op de langs glijdende landschappen. Omdat de Salvinia spudpalen heeft, kunnen we aanleggen waar we willen. Ook als er geen steiger is. Met de kleine tender brengen we u dan aan wal.

Reisburo La Plaza werkt met diverse rederijen, waaronder dus Feenstra, maar ook De Jong Intra, Oad (Sijfa), en Friendship Cruises.
Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een zeecruise.