Riu Reggae Jamaica

De RIU hotels, RIU ClubHotels, RIU Palace Hotels en RIU Plaza hotels staan op bijzondere plekken. Tegen de berg, in de duinen, dichtbij zee of midden in de stad. RIU onderscheidt zich in service. En dat zit in die kleine details. RIU is ook heerlijk eten in de diverse themarestaurants, fantastische zwembaden en RiuLand voor de kinderen.

Service uit het hart
RIU staat bekend om haar persoonlijke en warme service. Onze medewerkers denken graag met je mee, staan dag en nacht voor je klaar. Of je nu om een extra badlaken vraagt, een taxi wilt boeken of een dieetwens hebt. Bij RIU is service nog écht service

Onstpan in het welnesscentrum
Geef jouw vakantie een extra ontspannen tintje! Bezoek tijdens je verblijf één van de mooie wellness centra van RIU en laat je verwennen. Een massage met chocolade of aromatische oliën, wegdromen in de whirlpool of even naar de sauna. De diverse wellness faciliteiten bieden voor elk wat wils.

Met of zonder kinderen?
Aan de kinderen wordt ook gedacht bij RIU. Zij hoeven zich geen moment te vervelen door de activiteiten die elke dag worden georganiseerd bij RiuLand. Er zijn vele themadagen en om van elke vakantiedag een feest te maken wordt er iedere avond een spetterende kinderdisco georganiseerd. Reis je zonder kinderen en wil je rust? Kies dan een adult only hotel! De minimale leeftijd is hier 18 jaar.

Negril
Een vakantie Negril brengt u naar het meest westelijke puntje van Jamaica. Vroeger kwamen hier vooral hippies en kunstenaars, maar tegenwoordig heeft het 11 kilometer lange zandstrand meer mensen weten te betoveren. Het wordt gerekend tot de mooiste stranden van de Caribbean. Probeer de Jamaicaanse rum in ‘Rick’s Café’ en geniet van de prachtige flora en fauna tijdens een bootsafari op Black River. Verblijf in Clubhotel Riu Negril of in het luxe Riu Palace Tropical Bay

Montego Bay
Montego Bay ligt aan de noordkust van Jamaica. Montego Bay (MoBay) heeft zich ontwikkeld tot een van de grotere toeristencentra. Niet alleen in de stad zelf, maar met name langs de kilometerslange kust met zandstranden ten oosten van Montego Bay. Voor duikers en snorkelaars is Montego Bay een van de betere locaties in Jamaica. En voor golfers is de stad een begrip, in de omgeving liggen 4 geweldige golfterreinen. De stad bezit een kerk uit 1775 in Georgiaanse stijl, de St. James Parish Church. Er zijn een paar fraaie oude plantage woningen. Maar verder kent de stad, zoals de meeste plaatsen op het eiland, niet veel historische bezienswaardigheden. De meeste stranden zijn voor iedereen toegankelijk, maar wel tegen een geringe toegangsprijs. Dit heeft als voordeel dat ze schoon worden gehouden en relatief veilig zijn.

Verblijf in het 4* Hotel Riu Montego Bay, of in het luxe Hotel Riu Palace Jamaica of in het allernieuwste hotel Riu Reggae.

De foto’s zijn van het Riu Reggae.